Stuhia shkakton dëme për bujqësinë


Stuhia e fortë që ndodhi sot, shkaktoi dëme të konsiderueshme për bujqësinë në Malësi.

Era e fortë shkatërroi shumë sera, dëmtoi prodhime bujqësore dhe pemë.

/MALESIA.ORG/