“Nanës” kënga më e re e Malësorit

“Nanës”, titullohet kënga më e re e Malësorit.

“Te dashtun miq,kjo eshte kanga ime e re me titull “Nanës”. I falenderoj nga zemra bashkepunetoret: Ilir Beranin per tekst e muzike, Xheni Argjent Meqe dhe Habib Mece  per orkestrim dhe realizim ne studio dhe Red Media me producent Burim Isak Krasniqi per video klip.”, ka shkruar Malësori.