Abonohu tek Lajme

Lajme

Nesër takim i ri i Koalicionit “Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Nesër takim i ri i Koalicionit “Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate, në takimin e ditës së nesërme do të tentojnë në finalizimin e platformës së përbashkët, e cila do ti… Lexo më shumë »

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

23:00 – Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate kanë përfunduar takimin e sotëm në Podgoricë ku u diskutua platforma e përbashkët në lidhje me hyrjen e… Lexo më shumë »

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pranuar kredencialet të ambasadorit të Malit të Zi, Ferhat Dinosha. Deri tash Podgorica kishte refuzuar dërgimin e një ambasadori në Kosovë, derisa kishte… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport