Abonohu tek Lajme

Lajme

Inicitiva Qytetare terheqë nënshkrimin

Inicitiva Qytetare terheqë nënshkrimin

Këshilltari i Iniciativës Qytetare Vasel Sinishtaj gjatë seancës së djeshme të Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit deklaroi se subjekti që ai përfaqëson tërheq nënshkrimin ndaj draftit për statusin e… Lexo më shumë »

KU Tuz: Votohet propozim-vendimi mbi planin financiar

KU Tuz: Votohet propozim-vendimi mbi planin financiar

U mbajt dje mbledhja e katërt e rregullt e Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit me rënd të ditës propozim-vendimi mbi planin financiar të Komunës urbane të Tuzit për vitin… Lexo më shumë »

Bushati – Luksic: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të shkëlqyeshme

Bushati – Luksic: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të shkëlqyeshme

Sot në Tiranë Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati u takua me zv.Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme të Malit të Zi, Igor Luksic, raporton Anadolu Agency. Ndërmjet dy… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme