Abonohu tek Lajme

Lajme

Iniciativa qytetare – Lajmërim për nënat shqiptare

Iniciativa qytetare – Lajmërim për nënat shqiptare

Të nderuara nëna Shqiptare, Ju që keni lindur tre apo më shumë fëmi, Jemi në dijeni se këto ditë organet kompetente shtetrore janë duke refuzuar shumë kërkesa Tuaja, me arsyetime… Lexo më shumë »

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Para Gjykatës themelore në Ulqin ka përfunduar kontesti në bazë të padisë të cilën kundër Forcës së re demokratike e kanë dorëzuar Iniciativa qytetare (IQ) nga Tuzi dhe funksionari i… Lexo më shumë »

Festohet me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” (VIDEO)

Festohet me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” (VIDEO)

U shënua sot me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” në Tuz. Urojmë që më Flamur dhe valle shqiptare të festohet çdo herë. /MALESIA.ORG/ Shiko videot:

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme