Abonohu tek Lajme

Lajme

Gjuetarët paralajmërojnë protesta, kërkojnë dorëheqjen e kryetarit të KU Tuz

Gjuetarët paralajmërojnë protesta, kërkojnë dorëheqjen e kryetarit të KU Tuz

Shoqata e gjuetarëve të Malësisë do të protestojnë më 31 korrik pranë ndërtesës së Komunës urbane të Tuzit, për arsye se nuk u lejohet gjuetia brenda kufijve të territorit të… Lexo më shumë »

Gjeloshaj, shefi klubit gjatë tetë muajve të ardhshëm

Gjeloshaj, shefi klubit gjatë tetë muajve të ardhshëm

Deputeti i Alternativës Shqiptare Nik Gjeloshaj, gjatë tetë muajve të ardhshëm do ta kryejë funksionin e shefit të klubit të deputetëve të Forcës, Alternativës Shqiptare, Iniciativës Qytetare Kroate dhe Partisë… Lexo më shumë »

Rruga Tuz – Vrane e pakalueshme dhe pa asnjë sinjalizim për punimet

Rruga Tuz – Vrane e pakalueshme dhe pa asnjë sinjalizim për punimet

Në aksin rrugor Tuz-Dushiq-Lekaj-Vrane është hapur një kanal në mes të rrugës nga i cili kjo rrugë është plotësisht e pakalueshme. Aty tek kanali nuk ka asnjë shenjë sinjalizimi për… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme