Abonohu tek Lajme

Lajme

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Reagim për fyerjet në Fjalorin e Akademisë së Shkencave të Malit të Zi Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, dhe në emrin tim personal, edhe… Lexo më shumë »

Shtetet e Ballkanit duke përfshi edhe Malin e Zi janë ata që nëpërmjet agresionit na kanë okupuar troje shqiptare

Shtetet e Ballkanit duke përfshi edhe Malin e Zi janë ata që nëpërmjet agresionit na kanë okupuar troje shqiptare

Lidhur me skandalin e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi, në Fjalorin e të cilit shqiptarët pasqyrohen si imponues të gjuhës, kulturës dhe zakoneve, ka reaguar edhe… Lexo më shumë »

Parlamenti i M.Z. ka shkarkuar sot herët në mëngjes Ranko Krivokapic nga funksioni i kryetarit të Kuvendit dhe ka votuar “Qeverinë e besimit zgjedhor”

Parlamenti i M.Z. ka shkarkuar sot herët në mëngjes Ranko Krivokapic nga funksioni i kryetarit të Kuvendit dhe ka votuar “Qeverinë e besimit zgjedhor”

Parlamenti i Malit të Zi ka miratuar mbrëmë vonë ligjin për zbatimin e marrëveshjes për krijimin e kushteve për zgjedhje të ndershme dhe të lira me të cilin sigurohet kontrolli… Lexo më shumë »

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme