Abonohu tek Lajme

Lajme

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Siç mësohet nga faqja personale në FB, e Kryetarit të LD të Degës së Malesisë, Nikollë Camaj, me daten 22 korrik u ngriti padi pranë Gjygjit kushtetues kundrejt ligjit diskriminues, me… Lexo më shumë »

Qeveria e Kosovës do të financojë 20 studentët shqiptarë më të mirë nga Mali i Zi

Qeveria e Kosovës do të financojë 20 studentët shqiptarë më të mirë nga Mali i Zi

Ministri i arsimit dhe shkencës në qeverinë e Kosovës Arsim Bajrami, gjatë qëndrimit të tij në Ulqin u takua me zyrtarët më të lartë të Komunës, si dhe më përfaqsuesit… Lexo më shumë »

PSP: Pritet të fillohet me projektin e ndërtimit të rrugës Dinoshë-Pikalë-Selishtë-Triesh

PSP: Pritet të fillohet me projektin e ndërtimit të rrugës Dinoshë-Pikalë-Selishtë-Triesh

KolëDeklaratë për opinion PSP-së Banorët e fshatravet Pikalë, Priftën, Llofkë dhe Selishtë shpresojnë që do të realizohet projekti i ndërtimit të rrugës Dinoshë – Selishtë – Trijeshë. Edhe para se… Lexo më shumë »

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme