Abonohu tek Lajme

Lajme

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Para Gjykatës themelore në Ulqin ka përfunduar kontesti në bazë të padisë të cilën kundër Forcës së re demokratike e kanë dorëzuar Iniciativa qytetare (IQ) nga Tuzi dhe funksionari i… Lexo më shumë »

Festohet me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” (VIDEO)

Festohet me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” (VIDEO)

U shënua sot me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” në Tuz. Urojmë që më Flamur dhe valle shqiptare të festohet çdo herë. /MALESIA.ORG/ Shiko videot:

URA fton Forcën të bojkotojë Parlamentin nëse e ka tronditur Fjalori

URA fton Forcën të bojkotojë Parlamentin nëse e ka tronditur Fjalori

Asnjëherë nuk kemi dëshiruar që të merremi me mashtrimet tendencioze, primitive dhe lokaliste të një kuazi-medie të cilin e udhëheqin krerët e Forcës, edhe pse për një gjë të tillë kishim mundësi…. Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme