Abonohu tek Lajme

Lajme

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Kumtesë për opinion i koalicionit shqiptar „Me një qëllim“ (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva). Ankesa të cilën drejtuesit e Koalicionit “Shqiptarët të vendosur” i kanë dërguar Komisionit Zgjedhor Shtetëror dhe votimi i përfaqësuesit të… Lexo më shumë »

KSHZ: Nuk do të ketë përsëritje votimesh as në 4 qendra në Tuz dhe 2 në Ulqin

KSHZ: Nuk do të ketë përsëritje votimesh as në 4 qendra në Tuz dhe 2 në Ulqin

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) vendosi sot që mos të përsërisë zgjedhjet në katër qendra votimi në Komunën urbane të Tuzit, si dhe dy në Ulqin, shkruan portali Ul-info. Vendim të… Lexo më shumë »

Nuk përsëritën zgjedhjet në Ulqin, edhe “Shqiptarët të vendosur” çuan ankesën

Nuk përsëritën zgjedhjet në Ulqin, edhe “Shqiptarët të vendosur” çuan ankesën

Nuk do të ketë përsëritje të zgjedhjeve në dy vendvotimet në Ulqin, kundër përsëritjes ishin edhe Koalicioni “Shqiptarët të vendosur” – Hajdinaga përfundimisht mbetet pa mandat. Komisioni shtetërorë i zgjedhjeve… Lexo më shumë »