Abonohu tek Lajme

Lajme

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pranuar kredencialet të ambasadorit të Malit të Zi, Ferhat Dinosha. Deri tash Podgorica kishte refuzuar dërgimin e një ambasadori në Kosovë, derisa kishte… Lexo më shumë »

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Kumtesë për opinion i koalicionit shqiptar „Me një qëllim“ (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva). Ankesa të cilën drejtuesit e Koalicionit “Shqiptarët të vendosur” i kanë dërguar Komisionit Zgjedhor Shtetëror dhe votimi i përfaqësuesit të… Lexo më shumë »

KSHZ: Nuk do të ketë përsëritje votimesh as në 4 qendra në Tuz dhe 2 në Ulqin

KSHZ: Nuk do të ketë përsëritje votimesh as në 4 qendra në Tuz dhe 2 në Ulqin

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) vendosi sot që mos të përsërisë zgjedhjet në katër qendra votimi në Komunën urbane të Tuzit, si dhe dy në Ulqin, shkruan portali Ul-info. Vendim të… Lexo më shumë »