Abonohu tek Aktuale / Kronikë

Aktuale / Kronikë

OJQ “Labeatët” – Shpërndarja e ndihmave financiare nga Shoqata atdhetare “Malësia e Madhe”

OJQ “Labeatët” – Shpërndarja e ndihmave financiare nga Shoqata atdhetare “Malësia e Madhe”

Më 18.04.2014 në lokalet e Shkollës së Mesme “25 Maji” në Tuz, OJQ ” LABEATËT” shpërndau ndihmat financiare të familjeve dhe përsonave me gjendje të dobët ekonomike të cilat mberriten… Lexo më shumë »

Bratilë, përkujtohet 6 Prilli (foto+video)

Bratilë, përkujtohet 6 Prilli (foto+video)

Tuz, Malësi (06/04/2014) – Sot në Bratilën e Deçiqit legjendar u organizua shtegtimi nga LDnëMZ për nder të 6 Prillit, datës së Kryengritjes së Malësisë. LDnëMZ organizon tanimë plot 23… Lexo më shumë »

SHKA “BESA” nga Trieshi kremtoi 46 vjetorin

SHKA “BESA” nga Trieshi kremtoi 46 vjetorin

Më 05.04.2014 në QKI “Malësia” në Tuz SHKA “BESA” nga Trieshi me rastin e 46 vjetorit të veprimtarisë së vet kulturo-artistike shfaqi “Mbrëmjen folklorike”. Mysafir të koncertit të Besës ishte… Lexo më shumë »

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme