Abonohu tek Lajme

Lajme

Takohën në Ulqin FORCA, UDSH dhe LD në MZ dega e Malësisë

Takohën në Ulqin FORCA, UDSH dhe LD në MZ dega e Malësisë

Dje në Ulqin (më 25.11.2015) është mbajtur një takim pune në mes kryetarëve të partive FORCA, UDSH dhe LD në MZ dega e Malësisë ku pas takimit eshte dalë me një kumtesë… Lexo më shumë »

Gjeloshaj, duam komunë si të gjitha tjerat, megjithatë ky është hapë i madh përpara

Gjeloshaj, duam komunë si të gjitha tjerat, megjithatë ky është hapë i madh përpara

Sot në Parlamentin malazez u diskutua rreth propozim-ligjeve përmes të cilave parashihet ndryshimi i statusit të Komunës urbane të Tuzit në Komunë në kuadër të Podgoricës. Deputeti i Alternativës Shqiptare,… Lexo më shumë »

Parlamenti malazez sot diskuton rreth statusit të ardhshëm të Tuzit-Malësisë

Parlamenti malazez sot diskuton rreth statusit të ardhshëm të Tuzit-Malësisë

Diskutohet për status të ri, por jo për Komunë si të gjitha komunat tjera! Në Parlamentin e Malit të Zi do të diskutohen sot një sërë ligjesh që parashohin që… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Sport

Sport