Abonohu tek Lajme

Lajme

Takohen LDSH dhe ASH

Takohen LDSH dhe ASH

 Sipas burimeve te sigurta të portalit Malësia.Org,  sonte u mbajt një takim negociues ndermjet Lidhjes Demokratike Shqiptare dhe Alternativës Shqiptare.  Siç mësojmë, në këtë takim nuk është vëndos asgje konkrete,… Lexo më shumë »

Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin

Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin

Kumtesë për opinion e koalicionit “Shqiptarët e Vendosur”: Në mbledhjen e përfaqësuesve të partive poilitike që përbëjnë koalicionin Shqiptarët e Vendosur , Forca e Re Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve… Lexo më shumë »

LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor

LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor

Siç mëson, jozyrtarisht, portali Malesia.org, Lidhja Demokratike Shqiptare (LDSH) i ka bërë ftesë Alternativës Shqiptare për të filluar bisedimet për bashkëpunim parazgjedhor. Siç mësojmë, ftesa per bisedime është bërë për… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale