Abonohu tek Lajme

Lajme

Ku shkuan 1 milion e 130 mijë euro të planifikuara për ndërtimin e varrezave publike në Malësi!?

Ku shkuan 1 milion e 130 mijë euro të planifikuara për ndërtimin e varrezave publike në Malësi!?

Komuna urbane e Tuzit në planet financiare vjetore nga viti 2006 e deri me sot ka ndarë 1 milion e 130 mijë euro për ndërtimin e varrezave publike në Malësi…. Lexo më shumë »

Gjykata e Strasburgut obligon Malin e Zi të paguaj dëmshpërblim shqiptarëve Sinishtaj e Dedvukaj 7 mije euro për keqtrajtim nga policia

Gjykata e Strasburgut obligon Malin e Zi të paguaj dëmshpërblim shqiptarëve Sinishtaj e Dedvukaj 7 mije euro për keqtrajtim nga policia

STRASBOURG, 25 PIRLL  -Shqiptaret e Malit të Zi jane ankuar te Gjykata evropiane per te Drejt e Njeriut ne Strasburg (La Cour européenne des droits de l’homme”) lidhur me rastin… Lexo më shumë »

Identifikohet i dyshuari për djegien e flamurit Shqiptar dhe të Kosovës në Podgoricë

Identifikohet i dyshuari për djegien e flamurit Shqiptar dhe të Kosovës në Podgoricë

Është ngritur padi penale kundër personit me iniciale V.I. (23) nga Podgorica, për dyshimin se më 14 prill ka djegur flamurin Shqiptar dhe atë të Kosovës pranë qendrës tregtare Capital… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme