Abonohu tek Lajme

Lajme

Ministria e arsimit: Do të dënohen nxënësit të cilët festuan

Ministria e arsimit: Do të dënohen nxënësit të cilët festuan

Tuz, 13.10.2015 – Do të dënohen nxënësit e shkollës së mesme në Tuz të cilët festuan dje kualifikimin e Shqipërisë në kampionatin evropian, kanë deklaruar nga Ministria e Arsimit e… Lexo më shumë »

Komuna e Malësisë nuk është më as në agjendë!

Komuna e Malësisë nuk është më as në agjendë!

Nga komuna urbane pa kompetenca minimale, në komunë në kuadër të Kryeqytetit – Podgoricës, por jo komunë si 21 komunat tjera në Mal të Zi. Statusi i shumëpërfolur dhe i… Lexo më shumë »

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Në një dokument të publikuar nga portali “ulqini-online”, drejtori i Rivierës së Ulqinit Radomir Mikan Zec, ka kërcënuar punëtorët e kësaj ndërmarrje që nëse nuk e mësojnë gjuhën malazeze, do… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport