Abonohu tek Lajme

Lajme

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

    Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate, të hënën do të fillojnë konsultimet zyrtare mbi platformën e përbashkët biseduese me të cilën të tri partitë do të paraqiten në… Lexo më shumë »

Në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë prezantohen dy nismat e qeverise shqiptare: Samiti i Diaspores dhe E-Konsullata (video)

Në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë prezantohen dy nismat e qeverise shqiptare: Samiti i Diaspores dhe E-Konsullata (video)

Në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Podgoricë, përfaqësues të shoqatave të diasporës nga trojet shqiptare në Mal të Zi që zhvillojnë aktivitetin e tyre në SHBA dhe… Lexo më shumë »

Mehmet Zenka e pranon, fajin e kanë politikanët!

Mehmet Zenka e pranon, fajin e kanë politikanët!

Kryetari i UDSH-së Mehmet Zenka një ditë pas zgjedhjeve parlamentare të 16 tetorit për TV Teuta pranoi se për rezultatet zhgënjyese fajin e kanë politikanët. Zenka, i dyti në listën… Lexo më shumë »