Abonohu tek Lajme

Lajme

Ulqin: Kompania Allaj dënohet me 1500€ pasi mysafirët e lokalit brohorisnin dhe simpatizonin për Shqipërinë

Ulqin: Kompania Allaj dënohet me 1500€ pasi mysafirët e lokalit brohorisnin dhe simpatizonin për Shqipërinë

Flitet për të arriturat e drejtave të shqiptarëve në Mal të Zi, ndërsa u shkelen edhe të drejtat elementare! Kompania Allaj nga Ulqini, në kuadër të se cilës punon lokali… Lexo më shumë »

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Siç mësohet nga faqja personale në FB, e Kryetarit të LD të Degës së Malesisë, Nikollë Camaj, me daten 22 korrik u ngriti padi pranë Gjygjit kushtetues kundrejt ligjit diskriminues, me… Lexo më shumë »

Qeveria e Kosovës do të financojë 20 studentët shqiptarë më të mirë nga Mali i Zi

Qeveria e Kosovës do të financojë 20 studentët shqiptarë më të mirë nga Mali i Zi

Ministri i arsimit dhe shkencës në qeverinë e Kosovës Arsim Bajrami, gjatë qëndrimit të tij në Ulqin u takua me zyrtarët më të lartë të Komunës, si dhe më përfaqsuesit… Lexo më shumë »

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme