Abonohu tek Lajme

Lajme

Skandaloze: Fushata kundër diskriminimit e cila diskriminon shqiptarët

Skandaloze: Fushata kundër diskriminimit e cila diskriminon shqiptarët

Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave para disa ditëve ka filluar një fushatë me moton “Mbështes, respektoj, përfaqësoj njeriun”, e cila promovon Ligjin kundër diskriminimit. Po kjo ministri… Lexo më shumë »

Medojevic i përgjigjet Danajt: Gati të diskutojmë, por jo për ndryshim kufijsh

Medojevic i përgjigjet Danajt: Gati të diskutojmë, por jo për ndryshim kufijsh

Lideri i Lëvizjes për Ndryshime në Mal të Zi, Nebojsa Medojevic, i përgjigjet letrës së hapur të dërguar nga lideri i listës për Shqipërinë Natyrale, Koço Danaj lidhur me idenë… Lexo më shumë »

Opozita e KU Tuz: Buxheti shpenzohet në çështje sekondare

Opozita e KU Tuz: Buxheti shpenzohet në çështje sekondare

Këshilltarët e opozitës në Komunën urbane të Tuzit theksojnë se buxheti po shpenzohet në çështjet sekondare, raporton Vijesti. Ata theksuan se me planin financiar për vitin e ardhshëm, i cili… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme