Abonohu tek Lajme

Lajme

Komuna e Malësisë-Tuzit, premtim tjetër parazgjedhor!

Komuna e Malësisë-Tuzit, premtim tjetër parazgjedhor!

Sipas aneksit të marrëveshjes në mes të DPS-së dhe Forcës, Komuna urbane e Tuzit do të ndërroj statusin e sajë në atë të komunës së plotë, ashtu si ajo e… Lexo më shumë »

Propozim ligji për komunë të Malësisë në tetor?

Propozim ligji për komunë të Malësisë në tetor?

Një afat tjetër përflitet për fitimin e statusit të Komunës për territorin e Malësisë. Në Kuvendin e Mali të Zi deri në fund të tetorit të këtij viti, duhet të… Lexo më shumë »

Shqiptarët të pakënaqur me pavarësinë e Malit të Zi

Shqiptarët të pakënaqur me pavarësinë e Malit të Zi

Një hulumtim i dr. Sabina Osmanoviq tregon se 82 për qind të shqiptarëve në Mal të Zi nuk janë të kënaqur me mënyrën në të cilën shteti zgjidh çështjet ekonomike,… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme