Abonohu tek Lajme

Lajme

Të kthehen mandatet e garantuara për partitë shqiptare

Të kthehen mandatet e garantuara për partitë shqiptare

Partitë shqiptare, të gjitha njëzëri ndaj kërkesës për më shumë karrige në Parlament. Forca e Re Demokratike Forca dhe Alternativa Shqiptare kanë kërkuar që partive shqiptare të u kthehen mandatet… Lexo më shumë »

Hiqet me dhunë Flamuri Shqiptar nga zyra e KKSH-së në Ulqin

Hiqet me dhunë Flamuri Shqiptar nga zyra e KKSH-së në Ulqin

Kumtesë e KKSH-së lidhur vandalizmit ndajë Flamurit Shqiptar Me datë 11 shkurt 2016, gjatë natës ndërmjet të mërkurës dhe të enjtës, nga zyrat të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e… Lexo më shumë »

Nimanbegu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese në dëm të Ulqinit

Nimanbegu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese në dëm të Ulqinit

Deputeti i Forcës në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegu, deklaroi për Radio Europa e Lirë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të rrëzuar vendimin e Kuvendit të Malit… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme