Abonohu tek Lajme

Lajme

Opozita ofron që Kryeministri të jetë shqiptar ose boshnjak

Opozita ofron që Kryeministri të jetë shqiptar ose boshnjak

Partitë opozitare kanë paralajmëruar se do të dërgojnë iniciativën partive të vogla për bisedime në formimin e qeverisë së re.  Sipas burimeve të gazetës “Dan”, në takimin e mbrëmshëm të… Lexo më shumë »

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate, të hënën do të fillojnë konsultimet zyrtare mbi platformën e përbashkët biseduese me të cilën të tri partitë do të paraqiten në bisedimet e… Lexo më shumë »

Në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë prezantohen dy nismat e qeverise shqiptare: Samiti i Diaspores dhe E-Konsullata (video)

Në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë prezantohen dy nismat e qeverise shqiptare: Samiti i Diaspores dhe E-Konsullata (video)

Në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Podgoricë, përfaqësues të shoqatave të diasporës nga trojet shqiptare në Mal të Zi që zhvillojnë aktivitetin e tyre në SHBA dhe… Lexo më shumë »