Abonohu tek Lajme

Lajme

Lumi B: “Votoni per partite shqiptare, votoni per LDSH”

Lumi B: “Votoni per partite shqiptare, votoni per LDSH”

Reperi i mirënjohur me rrënjë nga Malësia, Lumi B, sot përmes një postimi në facebook ka ftuar shqiptarët që të votojnë partitë shqiptare. “Malesoret e mi te dashtun. Ne vigjilit… Lexo më shumë »

Camaj: Të votojmë për ata që frymojnë dhe veprojnë shqip

Camaj: Të votojmë për ata që frymojnë dhe veprojnë shqip

Të dashur qytetarë, Jemi në fund të kësaj fushate, jo të barabartë, zgjedhore, ku partia në pushtet, direkt dhe nëpërmjet vazalëve të vet, ka vënë në dispozicion të gjithë makinerinë… Lexo më shumë »

Marrëveshja për bashkëveprim pas zgjedhjeve lokale në Malësi në pikëpyetje! UDSH-ja më nuk beson në marrëveshje.

Marrëveshja për bashkëveprim pas zgjedhjeve lokale në Malësi në pikëpyetje! UDSH-ja më nuk beson në marrëveshje.

Në fund të tetorin subjektet politike shqiptare të cilat garojnë në zgjedhjet lokale të cilat do të zhvillohen të dielën në Malësi, kanë nënshkruar marrëveshje e cila do ti obligonte… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme