Abonohu tek Lajme

Lajme

Akuza dhe kundër akuza nga koalicionet shqiptare

Akuza dhe kundër akuza nga koalicionet shqiptare

Rivalët politikë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të grupimeve politike shqiptare “Të vendosur” (Forca-UDSH-ASH) dhe “Me një qëllim” (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva) nëpërmjet deklaratave për shtyp kanë akuzuar ashpër njëra-tjetrën për keqpërdorim e… Lexo më shumë »

Nimanbegu mesazh SDP-së: Partitë malazeze nuk mund të mbrojnë interesat e shqiptarëve

Nimanbegu mesazh SDP-së: Partitë malazeze nuk mund të mbrojnë interesat e shqiptarëve

Pas deklaratës së dy ditëve më parë në Konventën parazgjedhore të SDP-së, ku kryetari i saj për Ulqinin Skender Elezagiq, akuzonte liderët e partive shqiptare si bashkëpërgjegjës të drejtpërdrejt me… Lexo më shumë »

Nimanbegu: Nuk kemi shkuar në Tiranë për të marrë mendimet e zyrtarëve shqiptarë për listë të përbashkët

Nimanbegu: Nuk kemi shkuar në Tiranë për të marrë mendimet e zyrtarëve shqiptarë për listë të përbashkët

Deputeti i Forcës se re Demokratike Genci Nimanbegu, në një interviste për TV Pink M, ka hedhë poshtë thëniet se partitë shqiptare kanë shkuar në Tirane për të marrë mendimet… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme