Abonohu tek Lajme

Lajme

Listat shqiptare, e para, e treta dhe e dymbëdhjeta në fletët votuese

Listat shqiptare, e para, e treta dhe e dymbëdhjeta në fletët votuese

Komisioni shtetërorë i zgjedhjeve (KSHZ) ka publikuar sot renditjen e listave zgjedhore të cilat do të gjinden në fletët votuese të zgjedhjeve të 16 tetorit. Në këto zgjedhje do të… Lexo më shumë »

Kumtesë e Koalicionit Shqiptar “Me një qëllim”: Kemi bashkuar numrin më të madh të subjekteve politike shqiptare

Kumtesë e Koalicionit Shqiptar “Me një qëllim”: Kemi bashkuar numrin më të madh të subjekteve politike shqiptare

Lexoni kumtesën e Koalicionit Shqiptar “Me një qëllim”(PD-IQ-LDnëMZ-Perspektiva): Synimi ynë i pare është realizuar: ky koalicion ka bashkuar numrin më të madh të grupimeve politike shqiptare në Mal të Zi…. Lexo më shumë »

KSHZ, pranohet Lista e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve

KSHZ, pranohet Lista e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve

Komisioni shtetërorë i zgjedhjeve fillimisht kishte kthyer Listën e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve për shkak të mangësive ligjore, ndërsa është pranuar dje, njoftojnë nga kjo listë. Nga kjo listë sqarojnë… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme