Abonohu tek Lajme

Lajme

Dr. Jakupi: Presione të shpeshta ndaj meje sepse ju pengoj!

Dr. Jakupi: Presione të shpeshta ndaj meje sepse ju pengoj!

Lideri i Partisë qendrore shqiptare për integrime dr. Isat Jakupi ka thënë se prej fillimit të fushatës parazgjedhore janë rritur presionet ndaj tij në mënyrë që të diskreditohet në sy… Lexo më shumë »

Akuza dhe kundër akuza nga koalicionet shqiptare

Akuza dhe kundër akuza nga koalicionet shqiptare

Rivalët politikë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të grupimeve politike shqiptare “Të vendosur” (Forca-UDSH-ASH) dhe “Me një qëllim” (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva) nëpërmjet deklaratave për shtyp kanë akuzuar ashpër njëra-tjetrën për keqpërdorim e… Lexo më shumë »

Nimanbegu mesazh SDP-së: Partitë malazeze nuk mund të mbrojnë interesat e shqiptarëve

Nimanbegu mesazh SDP-së: Partitë malazeze nuk mund të mbrojnë interesat e shqiptarëve

Pas deklaratës së dy ditëve më parë në Konventën parazgjedhore të SDP-së, ku kryetari i saj për Ulqinin Skender Elezagiq, akuzonte liderët e partive shqiptare si bashkëpërgjegjës të drejtpërdrejt me… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme