Abonohu tek Lajme

Lajme

AQ: Shqiptarët vazhojnë të jenë të diskriminuar

AQ: Shqiptarët vazhojnë të jenë të diskriminuar

Aleanca qytetare (AQ) ka njoftuar se hulumtimet e reja tregojnë për trendin negativ të përfaqësimit të popujve pakicë. Siç theksohet, në organet shtetërore dhe organet e administratës lokale sipas hulumtimit… Lexo më shumë »

Nik Gjeloshaj do të kërkojë ish-postin e Ferhat Dinoshës

Nik Gjeloshaj do të kërkojë ish-postin e Ferhat Dinoshës

Në qoftë se vjen deri të ndryshimi i Qeverisë, shqiptarëve duhet të u takonte Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave Nacionale, ka thënë deputeti i Alternativës Shqiptare Nik… Lexo më shumë »

Dritan Abazoviq: Përfaqësuesit e partive politike shqiptare janë servil – “Lideruca” të interesave personale

Dritan Abazoviq: Përfaqësuesit e partive politike shqiptare janë servil – “Lideruca” të interesave personale

Qëndrimi i partive nacionale shqiptare është i turpshëm për çdo shqiptarë në Mal të Zi dhe jo veç në Mal të Zi por edhe në rajon. Ata e kanë nënçmuar… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme