Abonohu tek Lajme

Lajme

Ambasadori Filo : Politikanët shqiptar në Mal të Zi mbajnë përgjegjësi për humbjet në zgjedhje

Ambasadori Filo : Politikanët shqiptar në Mal të Zi mbajnë përgjegjësi për humbjet në zgjedhje

Është koha që vetë politikanët shqiptar të mbajnë përgjegjësi për rezultatin e ketyre zgjedhjeve tha Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Ernal Filo. Gjatë takimit i cili u mbajt në Ambasadën… Lexo më shumë »

Opozita ofron që Kryeministri të jetë shqiptar ose boshnjak

Opozita ofron që Kryeministri të jetë shqiptar ose boshnjak

Partitë opozitare kanë paralajmëruar se do të dërgojnë iniciativën partive të vogla për bisedime në formimin e qeverisë së re.  Sipas burimeve të gazetës “Dan”, në takimin e mbrëmshëm të… Lexo më shumë »

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate do të fillojnë konsultimet mbi platformën e përbashkët

Forca, Partia boshnjake dhe Iniciativa Kroate, të hënën do të fillojnë konsultimet zyrtare mbi platformën e përbashkët biseduese me të cilën të tri partitë do të paraqiten në bisedimet e… Lexo më shumë »