Abonohu tek Lajme

Lajme

Mali i Zi pretendon të marrë pjesë të Kosovës ?

Mali i Zi pretendon të marrë pjesë të Kosovës ?

Përmes fotografive po mundohen të tregojnë se çfarë po ndodh me demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi. Hiking Njeri janë ata që vazhdimisht bëjnë fotografi dhe nuk lënë kënd… Lexo më shumë »

Gaxherri i kërkon llogari Thaçit për vijën kufitare me Malin e Zi

Gaxherri i kërkon llogari Thaçit për vijën kufitare me Malin e Zi

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besa Gaxherri, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës ka përcjellë shqetësimin e qytetarëve të Pejës e Deçanit, se po pengohen për t’i shfrytëzuar pronat… Lexo më shumë »

Universitetet malazeze pësojnë rënie në renditjen botërore

Universitetet malazeze pësojnë rënie në renditjen botërore

Universiteti i Malit të Zi nxënë vendin e 3235-të në renditjen e universiteteve botërore, ka publikuar në raportin e sajë qendra publike kërkimore Webometrics nga Spanja. Në krahasim me raportin… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota