Abonohu tek Lajme

Lajme

Koalicioni „Shqiptarët të vendosur“, Partia boshnjake dhe Iniciativa kroate, sonte rreth platformës së përbashkët për hyrje në qeveri

Koalicioni „Shqiptarët të vendosur“, Partia boshnjake dhe Iniciativa kroate, sonte rreth platformës së përbashkët për hyrje në qeveri

Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate janë duke zhvilluar bisedime në lidhje me hyrjen e tyre në qeverinë e re. Siç raporton RTCG, takimi ka… Lexo më shumë »

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Ferhat Dinosha ambasadori i parë i M.Z. në Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pranuar kredencialet të ambasadorit të Malit të Zi, Ferhat Dinosha. Deri tash Podgorica kishte refuzuar dërgimin e një ambasadori në Kosovë, derisa kishte… Lexo më shumë »

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Koalicioni„Me një qëllim“: Ankesa në KZSH njollë e zezë për shqiptarët

Kumtesë për opinion i koalicionit shqiptar „Me një qëllim“ (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva). Ankesa të cilën drejtuesit e Koalicionit “Shqiptarët të vendosur” i kanë dërguar Komisionit Zgjedhor Shtetëror dhe votimi i përfaqësuesit të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport