Abonohu tek Lajme

Lajme

Grup studentësh nga Malësia në përkrahje të listës së ASH-së

Grup studentësh nga Malësia në përkrahje të listës së ASH-së

Komunikatë për opinion nga disa studente-të shqiptarë nga Malësia, Tuz, më 23.11.2017 Të nderuar, Para se të fillonte fushata ,por edhe gjatë fushatës, i kemi përcjellur aktivitetet e ndryshme të… Lexo më shumë »

Lumi B: “Votoni per partite shqiptare, votoni per LDSH”

Lumi B: “Votoni per partite shqiptare, votoni per LDSH”

Reperi i mirënjohur me rrënjë nga Malësia, Lumi B, sot përmes një postimi në facebook ka ftuar shqiptarët që të votojnë partitë shqiptare. “Malesoret e mi te dashtun. Ne vigjilit… Lexo më shumë »

Camaj: Të votojmë për ata që frymojnë dhe veprojnë shqip

Camaj: Të votojmë për ata që frymojnë dhe veprojnë shqip

Të dashur qytetarë, Jemi në fund të kësaj fushate, jo të barabartë, zgjedhore, ku partia në pushtet, direkt dhe nëpërmjet vazalëve të vet, ka vënë në dispozicion të gjithë makinerinë… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme