Abonohu tek Lajme

Lajme

Gjimnazistët me flamur kuqezi në Budva, reagojnë qytetarët dhe policia!

Gjimnazistët me flamur kuqezi në Budva, reagojnë qytetarët dhe policia!

Një grup nxënësish nga Tirana të cilët dje ishin në një ekskurzion në Budva, u gjetën përballë problemeve me vendasit për shkak se njëri nga nxënësit mbante mbi supe flamurin… Lexo më shumë »

Komisioni per Arsim i KKSH-së do të inicojë ndryshimin e planprogrameve mësimore, për lëndët e identitetit kombëtar

Komisioni per Arsim i KKSH-së do të inicojë ndryshimin e planprogrameve mësimore, për lëndët e identitetit kombëtar

U mbajt mbledhja e Komisionit për arsim dhe përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar Komisioni për arsim dhe përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve… Lexo më shumë »

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Tuz – Malësi (25.04.2015) – Sot në Malësi u zhvillua një aksion humanitarë, me ç’rast tek disa familje u shpërndanë pako me ushqime elementare dhe produkte higjienike. Aksionin e zhvilluan… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme