Abonohu tek Lajme

Lajme

Camaj: Malësisë i mungojnë çerdhja për fëmijë, tregu i gjelbër, palestra sportive

Camaj: Malësisë i mungojnë çerdhja për fëmijë, tregu i gjelbër, palestra sportive

Intervistë e shkurtë për KODEX, Mali i Zi Shumëçka u mungon qytetarëve të Malësisë. Pushteti u ka premtuar shumë investime, por kanë mbetur vetem premtime. Projekte të shumta kapitale kan… Lexo më shumë »

Kajoshaj: Zbatimi i marrëveshjes së firmosur, mbetet për t’u parë

Kajoshaj: Zbatimi i marrëveshjes së firmosur, mbetet për t’u parë

Tuz – Kuvendi i Malit të Zi, në seancën pranverore do të duhej të diskutojë mbi ligjet për ndryshimin e statusit të Komunës Urbane të Tuzit, eventualisht që Tuzi të… Lexo më shumë »

Komisioni për Arsim i KKSH-së, propozime dhe sugjerime konkrete për avancimin ligjor të arsimit në gjuhën shqipe

Komisioni për Arsim i KKSH-së, propozime dhe sugjerime konkrete për avancimin ligjor të arsimit në gjuhën shqipe

Komisioni për Arsim dhe Përdorim Zyrtar të Gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi do të të angazhohet për ndërmarrjen e masave konkrete për ndryshimin e… Lexo më shumë »

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme