Abonohu tek Lajme

Lajme

Tarzan Millosheviq deklaroi se me Forcën nuk egziston Aneks marrveshje

Tarzan Millosheviq deklaroi se me Forcën nuk egziston Aneks marrveshje

Drejtori Politik i DPS-së Tarzan Millosheviq, deklaroi se nuk egziston asnjë llojë aneksit të marrëveshjes në mes të DPS-së dhe Forcës për ushtrimin e pushtetit në nivel shtetëror. Me këtë… Lexo më shumë »

Komuna e Malësisë-Tuzit, premtim tjetër parazgjedhor!

Komuna e Malësisë-Tuzit, premtim tjetër parazgjedhor!

Sipas aneksit të marrëveshjes në mes të DPS-së dhe Forcës, Komuna urbane e Tuzit do të ndërroj statusin e sajë në atë të komunës së plotë, ashtu si ajo e… Lexo më shumë »

Propozim ligji për komunë të Malësisë në tetor?

Propozim ligji për komunë të Malësisë në tetor?

Një afat tjetër përflitet për fitimin e statusit të Komunës për territorin e Malësisë. Në Kuvendin e Mali të Zi deri në fund të tetorit të këtij viti, duhet të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Magazina

Magazina