Abonohu tek Lajme

Lajme

Gjatë javës mbledhja Forca – Iniciativa Qytetare

Gjatë javës mbledhja Forca – Iniciativa Qytetare

Nënkryetari dhe Deputeti i Forcës së Re Demokratike Genci Nimanbegu ka thënë se gjatë javës mund të pritet mbledhja në mes të partisë së tij dhe Iniciativës Qytetare. Sipas gjasave… Lexo më shumë »

PD: Gjeloshaj të jap dorëheqje

PD: Gjeloshaj të jap dorëheqje

Në mbledhjen e Këshillit Qendrorë të Partisë Demokratike të Fatmir Gjekës të mbajtur të dielën në Ulqin, u pru vendimi që në një afat 15 ditor deputeti i Alternativës Shqiptare… Lexo më shumë »

Revista italiane: Mali i Zi shtet mafioz

Revista italiane: Mali i Zi shtet mafioz

Revista gjeopolitike italiane “Limes”, në hartën që përshkruan qendrat e krizës në vendet fqinje të Italisë, Malin e Zi dhe Kosovën i paraqet si shtete mafioze, ndërsa Shqipërinë, Serbinë, Maqedoninë… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme