Abonohu tek Lajme

Lajme

Revista italiane: Mali i Zi shtet mafioz

Revista italiane: Mali i Zi shtet mafioz

Revista gjeopolitike italiane “Limes”, në hartën që përshkruan qendrat e krizës në vendet fqinje të Italisë, Malin e Zi dhe Kosovën i paraqet si shtete mafioze, ndërsa Shqipërinë, Serbinë, Maqedoninë… Lexo më shumë »

Këshilli qendror i PD-së do të sjell vendimin për shkëputjen e koalicionit me ASH-në?

Këshilli qendror i PD-së do të sjell vendimin për shkëputjen e koalicionit me ASH-në?

Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Podgoricë, i ka dërgua letër Ministrisë së punëve të Jashtme të Shqipërisë, me… Lexo më shumë »

Sinishtaj, letër diplomatëve lidhur situatës së shqiptarëve

Sinishtaj, letër diplomatëve lidhur situatës së shqiptarëve

Këshilltari i Iniciativës Qytetare në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit Vasel Sinishtaj, ka dërguar letër të hapur përfaqësuesve diplomatik të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bashkimit Evropian, OSCE-së, Shqipërisë… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme