Abonohu tek Lajme

Lajme

Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin

Koalicioni “Shqiptarët e Vendosur”: Pakënaqësi me mosrealizimin e disa pikave të marrëveshjes – Synojnë fitore në Tuz dhe Ulqin

Kumtesë për opinion e koalicionit “Shqiptarët e Vendosur”: Në mbledhjen e përfaqësuesve të partive poilitike që përbëjnë koalicionin Shqiptarët e Vendosur , Forca e Re Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve… Lexo më shumë »

LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor

LDSH-ja fton ASH-në për bashkëpunim parazgjedhor

Siç mëson, jozyrtarisht, portali Malesia.org, Lidhja Demokratike Shqiptare (LDSH) i ka bërë ftesë Alternativës Shqiptare për të filluar bisedimet për bashkëpunim parazgjedhor. Siç mësojmë, ftesa per bisedime është bërë për… Lexo më shumë »

LDSH edhe zyrtarisht parti politike?

LDSH edhe zyrtarisht parti politike?

Siç mëson jozyrtarisht portali Malesia.org, Lista e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve e cila në zgjedhjet parlamentare të vitit të kaluar garoi si grupim qytetarë, tashmë është e regjistruar si parti… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë