Abonohu tek Lajme

Lajme

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Në një dokument të publikuar nga portali “ulqini-online”, drejtori i Rivierës së Ulqinit Radomir Mikan Zec, ka kërcënuar punëtorët e kësaj ndërmarrje që nëse nuk e mësojnë gjuhën malazeze, do… Lexo më shumë »

Gjykimi IQ-Forca: Mbahet seanca përgatitëse

Gjykimi IQ-Forca: Mbahet seanca përgatitëse

Në Gjykatën themelore në Ulqin sot është mbajtur seanca përgatitëse sipas padisë së Iniciativës qytetare (IQ) të cilën e ka ngritur kundër Forcës së re demokratike, transmeton Ul-info.  Nga IQ… Lexo më shumë »

Abetarja mbarëkombëtare edhe nga Kosova

Abetarja mbarëkombëtare edhe nga Kosova

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi ka pranuar sot donacion Abetaren mbarëkombëtare nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë së Republikës së Kosovës. Donacionin kryetarit të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport