Abonohu tek Lajme

Lajme

Nisma për gjuhën malazeze në shkollat në Shkodër

Nisma për gjuhën malazeze në shkollat në Shkodër

Fillon iniciativa për futjen e gjuhës malazeze në shkollat e Shkodrës. Ministri për Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave i Malit të Zi Suad Numanovic, Ministrja e Arsimit dhe Sporteve… Lexo më shumë »

Presidenti i Shqipërisë, Z.Bujar Nishani në Tivar dhe Ulqin

Presidenti i Shqipërisë, Z.Bujar Nishani në Tivar dhe Ulqin

Pas takimit në Tuz, Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani më 24.03.2015, vizitoi edhe shqiptarët në dioqezën e Tivarit ku u prit nga Imzot Zef Gashi, kryeipeshkëv i Tivarit, si dhe… Lexo më shumë »

Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani në Tuz (foto+video)  (e plotësuar)

Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani në Tuz (foto+video) (e plotësuar)

Tuz, Malësi (23.03.2015) – Pas takimit në Cetinë dhe Podgoricë, Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani vizitoi Tuzin, me ç’rast zhvilloi takime me krerët e Komunës urbane të Tuzit dhe përfaqësuesve… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport