Abonohu tek Lajme

Lajme

Nimanbegu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese në dëm të Ulqinit

Nimanbegu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese në dëm të Ulqinit

Deputeti i Forcës në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegu, deklaroi për Radio Europa e Lirë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të rrëzuar vendimin e Kuvendit të Malit… Lexo më shumë »

AQ: Shqiptarët vazhojnë të jenë të diskriminuar

AQ: Shqiptarët vazhojnë të jenë të diskriminuar

Aleanca qytetare (AQ) ka njoftuar se hulumtimet e reja tregojnë për trendin negativ të përfaqësimit të popujve pakicë. Siç theksohet, në organet shtetërore dhe organet e administratës lokale sipas hulumtimit… Lexo më shumë »

Nik Gjeloshaj do të kërkojë ish-postin e Ferhat Dinoshës

Nik Gjeloshaj do të kërkojë ish-postin e Ferhat Dinoshës

Në qoftë se vjen deri të ndryshimi i Qeverisë, shqiptarëve duhet të u takonte Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave Nacionale, ka thënë deputeti i Alternativës Shqiptare Nik… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme