List/Grid

Diaspora Subscribe to Diaspora

Shoqata “Malesia e Madhe” – New York, zgjodhi kryesinë e re

Shoqata “Malesia e Madhe” – New York, zgjodhi kryesinë e re

Këshilli Drejtues i Shoqatës “Malësia e Madhe” me seli në New York, në mbledhjen e sajë të mbajtur më 10. 05.2017, zgjodhi Kryesinë e re të Shoqatës për mandatin e… Lexo më shumë »

Në New York u mbajt orë përkujtimore për veprimtarin Prelë Sinishtaj

Në New York u mbajt orë përkujtimore për veprimtarin Prelë Sinishtaj

Në praninë e një numri të konsiderueshëm pjesëmarrësish nga komuniteti shqiptar në New York me rrethe, më 24 qershor të vitit 2017 u mbajt orë përkujtimore me rastin e vdekjes… Lexo më shumë »

New York: Orë përkujtimore për Prelë Sinishtaj

New York: Orë përkujtimore për Prelë Sinishtaj

Nga Beqir Sina Shoqata ‘Malësia e Madhe’ në New York, organizoi të shtunën në mesdrekë, orën përkujtimore me rastin e vdekjes së parakohshme të  anëtarit të Këshillit Drejtues të kësaj shoqate… Lexo më shumë »

Orë përkujtimore kushtuar Prelë Sinishtajt

Orë përkujtimore kushtuar Prelë Sinishtajt

Shoqata ‘Malësia e Madhe’ në New York, organizon orën përkujtimore me rastin e vdejkes së anëtarit të Këshillit Drejtues të kësaj shoqate dhe aktivistit të mirënjohur, z Prelë Sinishtaj. Njoftojmë… Lexo më shumë »

Ndahen pesëdhjeteshtatë bursa studentore për studentët nga Malësia nga shoqatat e Diasporës

Ndahen pesëdhjeteshtatë bursa studentore për studentët nga Malësia nga shoqatat e Diasporës

Shoqatat nga diaspora vazhdojnë me përkrahjen e studentëve tonë në Malësi Tuz, Malësi (15/04/2017) – Shoqata “Malësia e Madhe” nga New York-u dhe Shoqata Atdhetare “Malësia e Madhe”nga Detroiti, ndanë… Lexo më shumë »

Njoftim : Ndarja e bursave nga Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare  „Malesia e Madhe“- Detroit

Njoftim : Ndarja e bursave nga Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare „Malesia e Madhe“- Detroit

  Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare  „Malesia e Madhe“-Detroit, do të bëj ndarjen e bursave studentore , të shtunën  më 15 prill 2017, duke filluar në… Lexo më shumë »

Shoqata Malësia, në New York, përkujtojë Kryengritjen Malësore të vitit 1911, e udhëhequr nga Dedë Gjo Luli

Shoqata Malësia, në New York, përkujtojë Kryengritjen Malësore të vitit 1911, e udhëhequr nga Dedë Gjo Luli

Beqir SINA – Bronx New York Dom Pjetër Popaj : “Kryengritja e Malësisë së Madhe e vitit 1911, e cila u kurorëzua me ngritjen e flamurit shqiptar, është kurora e… Lexo më shumë »

Shoqata “Atdhetare Malesia e Madhe” nga Detroiti do të ndajnë 25 bursa për studentët nga Malësia

Shoqata “Atdhetare Malesia e Madhe” nga Detroiti do të ndajnë 25 bursa për studentët nga Malësia

Shoqata “Malesia e Madhe” nga NY do të ndajnë tridhjetetre bursa për studentët nga Malësia

Shoqata “Malesia e Madhe” nga NY do të ndajnë tridhjetetre bursa për studentët nga Malësia

Shoqata “Malesia e Madhe” nga NY, ka bërë përzgjidhen e studentëve nga Malësia që do të shpërblehen me bursë për vitin akademik 2016/2017. Për këtë vit akademik bursat kanë pëfituar… Lexo më shumë »

Aktivitet i Shoqatës Malësia e Madhe në New York për nderë të Kryengritjes së Malësisë 1911

Aktivitet i Shoqatës Malësia e Madhe në New York për nderë të Kryengritjes së Malësisë 1911

NJOFTIM:  Lajmërojmë komunitetin shqiptar se Shoqata “MALËSIA E MADHE” me veprimtari në New York, në kujtim të 106 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe, organizon mbrëmje festive . Ky… Lexo më shumë »