Hapja solemne e Night-Club “ECLIPSE” dhe festimi i Krishtlindjeve

Mbrëmë më 25 dhjetor, të rinjtë malësorë festuan festen e madhe të Krishtlindjeve, poashtu pikërisht për këtë natë u bë edhe hapja solemne e “disko-klubit” të parë në Tuz – Malësi “Night-Club ECLIPSE”.

Ideja e hapjes së një ambienti të tillë nuk ishte e vështirë, ajo erdhi fal mungesës që kishte Tuzi dhe Malësia për një vend ku do i dedikohet kulturës muzikore, argëtimit të të rinjëve nga Malësia dhe vendi, ku të rinjët do të gjejnë vetvetën. Kudo në çdo vend të botës ndër të parat vende që ndërtohen janë edhe Night-Club-et dhe Pub-et, vendet e argëtimit të të rinjëve, prandaj duke ditur që kjo gjë i mungonte Malësisë pronarët e këtij ambienti ua ofruan këtë Night-Club e cila do të jetë në shërbimin e të një atmosferë e cila do na bëj të ndjehemi mirë dhe të argetohemi pafund në ditët më të bukura të jetës, ato të rinisë.
Night-Club i përket objektit “Zef`s Center”, ka një kapacitet për pranimin e rreth 400 personave, investimet që janë bërë në të nuk është e nevojshme që të komentohën në shifra sepse ato flasin vetë. Çmimet në Night-Club “ECLIPSE” janë më të voliteshme se në Night-Club-et e tjera që janë në Mal të Zi.

Night-Club “ECLIPSE” do ju ofroj argëtim dhe ritëm për raste të veçanta për data të shënuara duke ju sjellur këngëtarët më të pelqyer dhe më të kërcyer sëbashku me dj më të mirë nga vendi dhe jasht. Night Club “ECLIPSE” fillon punën nga ora 21 deri ne oret e para të mengjesit.

Në hapjen solemne të Night-Club “ECLIPSE”, nuk mungoj ritmi dhe atmosfera e përkryer të cilën e dhuroi këngëtari që rrëmbeu zemrat e të gjithëve me këngën e tij të parë fituese në TOP FEST 2 “Vetem ty” Alban Skenderaj. Ai me tingujt e muzikës së lehtë/rock shqiptare arriti ta bëjë një atmosferë fenomenale, të gjithë të adhuruasëve të tij, që të rrisin atë adrenalinen për muzikë dhe kërcim.

Në Malësi që shumë vite me rradh janë bërë të zakonshme mbrëmjet vallëzuese, të quajtura në atë menyren moderne “party”. Zakonisht të gjitha këto mbrëmje vallëzuese organizatoret i kanë bërë të njëjta, të njëjta me zhanrin e muzikës por edhe atmosferen. Derisa të rinjët malësorë deri tani më shumë kanë prefuar “partyt” me këngëtar, kësaj here treguan ndryshe.
Musafirja e dytë e mbrëmjes e cila ishte për herë të parë në Malësi DJ MISS ILDA nga Tirana, e cila përgaditi një ambient të paparë për Malësinë. Atmosfera ishte sikur në ndonjërën prej diskotekave verore në bregdetit malazias. Të gjithë luanin, kërcenin dhe festonin si dhe çdo këngë e zgjedhur nga Dj MISS ILDA i nxiste që të vazhdojnë të kercejnë dhe të luajnë, në zhanrin e muzikës House.

Duhet cekur se në Night-Club “ECLIPSE” të gjithë do të kenë mundësi që në mënyrë private të bëni rezervimet për raste të ndryshme gëzimi familjarë apo shoqërorë. Night-Club “ECLIPSE” do të jetë në shërbim të maturantëve apo studentëve për mbrëjmet e tyre argëtuese dhe gjithmonë çdo gjë to të jetë e sigurtë dhe nën kontroll sepse aty nuk do mungojnë as rojet që do të garantojnë siguri.

Me shpresë që sonte të jemi argëtuar dhe të gjithe sëbashku të kemi kaluar njeë mbrëmje të paharruar ju falenderojmë të gjithëve që ndatë me ne këtë mbrëmje solemne të hapjes së Night Club “ECLIPSE”. Dhe mos harroni që Eclipse do jetë këtu për ju, për të ndarë sëbashku datat dhe ditët më të shënuara tuajat.

VIDEO

FOTOGRAFITË KOMENTOJE