Shtrenjtohen buka, mielli dhe vaji

Është paralajmëruar se gjatë muajit shtator do të shtrenjtohen produktet ushqimore siç janë buka, mielli dhe vaji.
Kompania “Inpek” paralajmëroi se, që nga e hëna (6 shtator) produktet e tyre “Vital” dhe “Sunce” do të jenë më të shtrenjta për 38% gjegjësisht në 1.45 euro. Kujtomë se gjatë muajit gusht të njëjtat produkte u shtrenjtuan për 14%.
Shtrenjtimi i vajit në Mal të Zi shkaktohet nga rritja e çmimit të vajit në Serbi. /CDM/

KOMENTOJE