Taekwondo – Klubi Besa nga Malësia e para në kampionatin e Malit të Zi

Vikendin e kaluar, pikërisht të dielën me datën 10.06.2012 u mbajt kampionati i Malit te Zi në Taekwondo për Junior dhe Pionir. Kampionati u mbajt në shkollën e mesme Ekonomike në Podgoricë.

Në kampionat morën pjesë rreth 67 garues nga 7 klube: Besa, Buducnost, Viktorija, Partizan, Ulqini, Montenegrostars dhe Akademac.

Do ti cekim vendet e para, kampionët në këto kategori:

Junior (meshkuj):

Zinedin Becovic -51kg
Artan Fici -55kg (Ulqin)
Mario Gegaj – 59kg (Besa)
Sinisa Raicevic -63kg
Vladimir Drakulovic -68kg
Danilo Spasojevic -78kg

Juniore (femra):
Ardiana Karamanaga – 49kg (Ulqini)
Jelena Djuric -68kg

Pionir (meshkuj):

Andon Lulgjuraj -25kg (Besa)
Esad Kraja – 29kg (Ulqini)
Kastriot Lulgjuraj -31kg (Besa)
Nikollë Ivezaj -33kg (Besa)
Blago Lukacevic -36kg
Enis Hetemaj – 40kg (Ulqin)
Sabri Kaplanbegu +40kg (Ulqini)

Pionire (femra):
Sandra Ivezaj -31kg (Besa)
Nora Gegaj +40kg (Besa)

Klubi me i suksesshëm u shpall klubi BESA nga Malësia-Tuz pastaj Ulqini, Viktorija, Buducnost,Partizan, Akademac dhe MontenegroStars.

Sherbimi informativ i Taekwondo Besa