Sh.K.A. Dedë Gjon Luli në SOFRA DARDANE

Kete vite ne qytetin e Bajram Currit u organizua 10 vjetori i Sofres Dardane” , nga Unioni Artistik i Kombit Shqiptar me datat 13,14,15 qershor.

Ne kete 10 vjetor mori pjese Sh.k.a” Dede Gjon Luli” nga Hoti.
Programi filloj me defilim te shoqerive , ansamble dhe grupe nga te gjitha trojet shqiptare, kurse programi artistik u shfaq ne stadium te qytetit.

Shoqeria e Hotit ashtu si cdo her u paraqit me program burimor.
Poashtu ne kete program more pjes edhe kengtaret me te mire shqiptar si Nexhmije Pagarusha e cila u shpadh “Qytetare e nderit” e Bajram Curri, Malsori, Gili, Maria Lajcaj, Greta Koci, Guri Rrokaj, Artan Kola , Shaban Zeneli etj.

Shoqeria falenderon organizatoret edhe Inicjativen Qytetare dhe Alternativen Shqiptare qe na mbuluan harxhimet e rruges.

Sherbimi Informativ i Sh.K.A. Dedë Gjon Luli