Korrigjim i artikullit me titull: Abazoviq: Politikanët shqiptarë nuk duhet të jenë servil ndaj qeverisë

Në artikullin e publikuar me 02.07.2012, me titullin “Politikanët shqiptarë nuk duhet të jenë servil ndaj qeverisë”, në paragrafin e fundit shkruan:

Në këshillin politik të kësaj parti, sipas medieve malazeze së shpejti do të ju bashkëngjiten ish kryetari i Partis Social Demokratike Zarko Rakcevic dhe anëtari i kryesisë të ish Forcës Reformiste (Reformske Snage – Ljubisa Stankovic) Vasel Camaj, i cili aktualisht është edhe anëtarë i Forumit Demokratik për Integrim

Duhet të ishte shkruar: “Në këshillin politik të kësaj parti, sipas medieve malazeze së shpejti do të ju bashkëngjiten ish kryetari i Partis Social Demokratike Zarko Rakcevic dhe anëtari i kryesisë të ish Forcës Reformiste (Reformske Snage – Ljubisa Stankovic) Vasel Camaj, i cili sipas medieve malazeze është njëri ndër themeluesit e Forumit Demokratik për Integrim”. Theksojmë, “është një nder themeluesit” dhe jo “anëtarë” i FDI-së.

Prandaj, të gjithë lexuesve dhe posaçërisht z. Vasel Camaj kërkojmë falje për gabimin. /Malesia.Org/