Veprimtari kushtuar krijimtarisë artistike të artistit të merituar Sali Mani

1.  Analiza dhe Mendime Rreth Krijimtarisë poetike dhe muzikore në botimet e fundit “Mbrapa Lashe Kangët e Mia” dhe te CD’së “Fryma e Fundit” e realizuar pas vdekjes të autorit.

2.  Montazh muziko-letrar me këngëtare e aktor kushtuar krijimtarisë dhe jetës artistike të  Sali Manit.

Hyrja është falas.
Me Datën: 07-14-2012
Në Imperial House Ora 7:00 p.m.
34701 Groesbeck Highway  Clinton Twp, MI 48035

Veprimtaria Shoqërohet me Cocktail..

Pjesemarrja juaj na ndëron.

  GRUPI ORGANIZATOR