Nikollë Nikprelaj me këngë të re (video)

Këngëtari i mirënjohur dhe sigurisht ndër më të kërkuarit në trojet shqiptare Nikollë Nikprelaj, këto ditë publikoi këngën e tij më të re.

Kënga është kushtuar diasporës, pra mërgimtarëve tonë të cilët jetojnë në mërgim e të cilët kurrë nuk e harrojnë vendin e vet.

Kënga vjen si premierë ekskluzivisht në Malesia.Org.