Sukses i tk Besa në Podgoricë

Me datë 13.10.2012 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malitë të Zi për kategorinë e kadetëve dhe seniorëve si dhe për forma në Taekwondo.

Në këtë kampionat morën pjesë kater klube nga Mali i Zi në mesin e tyre edhe klubi BESA nga Malësia.

Edhe kësaj rradhë klubi BESA u rendit si klubi më i suksesëshem në konkurencen e kadeteve dhe në poomse-forma.


Do ti cekim kampionet e klubit BESA:

Mario Gegaj -63kg Senior, Vendi i Pare (shpallet Seniori me i miri ne kete kampionat)

David Arapaj -49kg Kadet, Vendi i Pare

Anton Dukaj -54kg Senior, Vendi i Pare

Kristijan Gjokaj -37kg kadete, Vendi i Pare

Merisa Rastoder -37kg kadete, Vendi i Pare

Elemedina Latiq -44kg kadete, Vendi i Pare

Drita Dedivanaj -47kg kadete, Vendi i Pare

 

Ndersa ne forma poomse kampion u shpallen:

Sandra Ivezaj, pionere

Nikolle Ivezaj, pionere

Drita Dedivanaj, kadete

Mario Gegaj, junior

Anton Juncaj, junior