Koncert Festiv në nderë të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit dhe 100 Vjetorit të Pavarësisë

Koncert Festiv në nderë të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit dhe 100 Vjetorit të Pavarësisë